Rólam

 

Varga Marianna

Varga Marianna vagyok.

Mentálhigiénés szakember.

Az elme és a lélek edzője.

A Legjobb Önmagad támogatója.

Miért ezt a hivatást választottam?

Az én miértem a kreatív, vidám, örömteli élet. A sajátomé és másoké. Ilyen életet élek, és minél több ilyen embert szeretnék magam körül látni. Mert élni nagyszerű! Képes vagyok másokat támogatni, hogy örömben, felszabadultan, vidáman éljenek, hogy megvalósítsák vágyaikat. Ami ennek útjába áll, az hadd menjen, ami ezt segíti, az pedig hadd jöjjön! A valódi önmagára találó ember az én küldetésem.

Mentálhigiénés szakemberként a lélek és a gondolatok egészségével foglalkozom. Családállítóként testi és lelki tünetek – családban rejlő, rejtett – okait segítem feloldódni. Mediátorként a konfliktusok alternatív, pártatlan megoldását segítem.

Miért edző? 

Mondhatnám azt is, hogy mentor. Az edző főképp fizikai területen, a mentor pedig főképp mentális területen kísér.

Amikor mentort (“személyi edzőt”) választasz, az olyan, mintha gyorsítósávra kerülne az életed.

15 évig sportoltam versenyszerűen. Komoly fordulat volt az életemben, amikor tízévesen kiválasztottak egy csapatba, és azt mondták, versenysportoló leszek. Akkor még nem is tudtam, hogy egy testi, lelki és szellemi “kiképzőtábor” részese lettem. Sokat tanultam az élet fontos dolgairól. Tudom, milyen meglátni a másikban a legjobbat, amit nem biztos, hogy ő lát magában, és tudom, milyen út vezet ahhoz, hogy ezt ki is hozza magából. Fizikailag, mentálisan, és lelkileg egyaránt.

Amit én kaptam a sportban, és amihez mai napig sokat tanulok a választott szakmáim által, kész vagyok átadni neked. Hétköznapi használatra, vagy akár csúcsteljesítmények elérésére.

Képes vagyok kihozni belőled a Legjobbat. 〉 Te is kellesz hozzá. 〈

 

Magamról

Optimista, őszinte, lelkes és lelkesítő embernek tartom magam.

Szeretek másokra figyelni.

A hivatásomat komolyan veszem, ezzel együtt szívesen alkalmazok „komolytalan”, játékos eszközöket is.

Lenyűgöz az ember működése. Az, ami örömet okoz nekünk, amitől szomorúak vagyunk, és az, amikor az elkeseredés állapotában is visszaszerezzük az egyensúlyunkat, illetve amikor örömmel éljük az életünket. Ez adta az inspirációt a hivatásomhoz.

 

Jelmondatom a munkámban:

katica

Miért engem válassz?

  1. Több mint 20 éve foglalkozom önismerettel, és használok különböző terápiás eszközöket magam és mások segítésére. Sok embert támogattam abban, hogy a saját útját járja. Téged is szívesen elkísérlek egy darabon, hogy meglásd a Legjobb Önmagadat, és hogy eszerint élj a világban.
  2. Végzettségeim szerint védőnő, mentálhigiénés szakember, családállító, mediátor vagyok.
  3. 100% visszafizetési garancia. Biztos vagyok abban, hogy támogatni tudlak a megoldás felé vezető úton. Ezért vállalok 100% garanciát a szolgáltatásaimra. Amennyiben a közös munkánk végén úgy érzed, ugyanott tartasz, mint induláskor, visszafizetem neked a programod árát.

Módszerek, amikkel dolgozom

Az általam alkalmazott egyéni és csoportos módszerekről ITT olvashatsz.

Visszajelzések Tőletek

Akiket már kísértem a saját útjuk egy szakaszán, ÍGY írnak róla.

Szeretettel várlak
egyéni és csoportos programjaimon!

Marianna

Varga Marianna2