Családállítás témakör bejegyzései

ötlet

A problémákat nem elég megoldani

Mi vaaaan?

Mi mást kellene a problémákkal csinálni, mint megoldani?

Tovább olvasom
el nem fogadás

Emberi kapcsolataink a szeretet rendjeinek tükrében

Még egy rendszert sem találtam olyan találónak és érthetőnek a kapcsolataink, és a szeretet bonyolultságának megértésére, mint a családállítást.

Számos könyvben olvashatunk erről. Tanulmányaim során imádtam egyiket, másikat. Bert Hellinger is írt saját könyvet, és az ő munkásságáról is szólnak könyvek. Gunthard Weber tálalását szeretem igazán, ezért ma az ő gondolatait kölcsön véve járom körbe ezt az izgalmas témát. Kapcsolatainkat a szeretet rendjeinek tükrében.

Tovább olvasom
Szembenézés azzal, ami van

Családállítás – éld a saját életed

A családállítás remek módszer, ha megrekedtél egy problémában, vagy az életed valamelyik területén. Rendkívül hatékony út, hogy boncolgatás és racionalizálás helyett végre meglásd azt, ami igazán fontos, ami aztán elvezet a változáshoz.belepes

Olyan, mint egy ajtó a lelked felé. 

Mire, kikre hat?

Finom lélek szinteken dolgozik, ezért aki nagyon a fejében van, nála gyakran időbe telik, hogy, míg beleengedi magát a folyamatba. Milyen az, aki túlnyomóan a fejében van? Sokat, túl sokat gondolkodik, nem engedi meg magának az érzéseit, esetleg racionalizálja, megmagyarázza azokat. Ám még ők is képesek a családállítás hatására közelebb kerülni érző önmagukhoz. A hatás nem marad el. Ha egyszer valaki megérzi, milyen fájni, majd az elengedés után megkönnyebbülni, már nem fog félni tőle soha többé.

Tovább olvasom