Út

A saját utadon

Mielőtt leszülettünk ide, a Föld nevű bolygóra, sok-sok szépet terveztünk magunknak. Pontosan tudtuk, hogy a Föld egy klassz játszótér, és az életünkbe varázsolhatunk mindent, ami egy jó játékhoz kell.

Aztán kitartó munkával mégis sokan elérik, hogy épp az ellenkezőjét tapasztalják meg: hogy az élet nehéz, hogy a balszerencse, a rossz sors természetes, és hogy csak a kiváltságosoknak jut sikeres élet.  Ha valami jó történik, azt szerencsének, jutalomnak tekintik.

Nehézségek akkor jönnek, amikor valaki letér a saját útjáról.

Rossz döntés hoz, mert a szíve helyett valami vagy valaki másra hallgat. Hosszú évek alatt olyan professzionálisan bejáratta a félelemből, megfelelési kényszerekből hozott döntési mechanizmust, hogy már alig vagy fel sem tűnik neki, hogy maga ellen dolgozik. Azért az érzések mindig súgnak! Aki letér az útjáról, hosszú távon egyre rosszabbul érzi magát, testileg és lelkileg egyaránt. Elfelejt minden apróságnak örülni, mindent megbecsülni, kiáramolni és befogadni. Az érzések elvileg jó iránytűk, ám csak mély önismerettel hihetünk nekik 100%-osan.

Amikor saját tervét követi valaki, még a szerencse is mellé szegődik.

ut_erdobenMiért? Mert együtt rezeg a saját elhatározásaival. Ebben az esetben minden és mindenki segíti az útján. Ez nem azt jelenti, hogy soha nem jut neki kihívásokból, nehéz helyzetekből. De mit számít ahhoz képest, hogy van egy célja, amit el akar érni? Nem a problémára, hanem a céljaira figyel. Fejlődik, miközben megoldja a helyzeteket.

 

Figyeld meg, ki az, aki rohamosan elkezd öregedni. Akinek már nincs célja! Vigyázat! Ez akár már 40 évesen is elkezdődhet!

Maradj hát kapcsolatban saját magaddal.

Tudd, mi a te célod, és mindig tartsd szem előtt. Amikor nehéz helyzetek jönnek, még inkább fókuszálj arra, ami fontos neked! Töltekezz a jó helyek, jó zenék, jó filmek, jó könyvek, jó emberek társaságában. Kerüld azt, ami és aki ez ellen van.

Olvasd el, milyen jelei vannak annak, amikor letértél a saját utadról, itt.

És olvasd el azt is, milyen lehetőségeid vannak a visszatérésre, itt.

Szeretettel,

Marianna

 

További aktualitásokról, programokról hírlevélben értesülhetsz.

Feliratkozás itt:
Az űrlap alja

 

Tetszett ez az írás? Oszd meg ismerőseiddel!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Címkék:  

Hagyjon üzenetet!

Ezeket a HTMl tag-eket és attribútumokat használhatod: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Az időlimit lejárt, töltsd újra a CAPTCHA-t!