Könyvajánló – Varázslatos kristálymandalák

 

Olyan ezt a könyvet kézbe venni, mint bepillantást nyerni valami titkos tanításba. Valódi ősi tudás elevenedik meg a lapokon, új köntösbe csomagolva.

Legtöbbször könyvet a tartalma miatt veszünk meg, és akkor elég, ha a borítója csábító. Ám van néhány, amiről messziről látszik, hogy különleges gondossággal készült, mind külalakban, mind belső tartalomban. A Varázslatos kristálymandalák épp ilyen remekmű. Felemelő érzés kézbe venni, belelapozni, megcsodálni a gyönyörű ábrákat, fotókat.

A szöveg igényes, tapasztalati tudáson alapuló, mégis közérthető nyelven íródott. Ha soha nem hallottam volna még a kristályok jótékony hatásairól, vagy a szakrális geometriáról, akkor is éppen a megfelelő forrásból tájékozódnék.

A varázslatos kristálymandalák titka, hogy ötvözik a kristályok erőteljes hatását a szakrális geometria energiájával. A két hatás együtt még inkább felerősíti azok külön is jelen lévő, pozitív dolgokat teremtő, energetizáló, tisztító tulajdonságát.

Ereje abban rejlik, hogy a természetben jelen lévő, ősidők óta elérhető tudáshoz nyúlik vissza, és mint egy remek térkép, segít eligazodni a kristályos és a szakrális geometria közös metszetének birodalmában.

A kristályok

A könyvben részletes lexikon kalauzol minket a kristályok rejtelmeibe. Kimerítő leírást találunk az egyes kristályok tulajdonságairól és hatásairól. Megtudhatjuk, mi a különböző színek és a formák (csiszolások) jelentősége. Mindezt rendkívül szép fotó illusztrációk teszik a teljesen laikus számára is jól felismerhetővé.

Szakrális geometria

A szakrális geometria, mint az univerzum építőkockái, mindenhol ott vannak, ahol a természet ott van. Az ókorban a matematika szent tudománya és művészete volt. Arányok, egyensúly, harmónia: ezek a legjellemzőbb leíró kifejezések a megjelenési formáira. Az élet virága az egyik legfontosabb alakzat.

Kirakások

A körülöttünk lévő világ számos alakzatot mutat a figyelmes szemeknek. Legtöbb közülük a természetben található. Gondolj csak a fenyőtoboz vagy a napraforgó virágjának szerkezetére. Ránézel, és tudhatod, hogy a világban alapvetően rend van. Mindegyik fenyőtoboz, és mindegyik napraforgó tudja, hogyan képviselje saját rendjét a világban. Így van ez számos más formával is. Minél éberebben járunk, annál többe hasonló tökéletes formát fedezünk fel a természetben.

Kirakási lehetőségek

Nincs határ, végtelen számú formáció létezik a pozitív hatás eléréséhez. Aki szereti a bevált, kipróbált alakzatokat, könnyűszerrel választhat a könyvben szereplők közül. A kreatívabbak pedig szabadon kombinálhatják a meglévőket, vagy kitalálhatnak teljesen újakat. Ez az a terület, ahol kifejezetten jól jön az intuíció. Érdemes hallgatni a spontán érkező megérzésekre, és követni azokat. A hatás úgyis azonnal visszaigazolja majd, megérte-e.

Minden kirakás más-más energiával bír. A hatás teljesen független a kirakás méretétől, energia sokkal szélesebb körben hat. Lehet akkora, ami elfér a tenyerünkben, vagy akár olyan nagy, hogy egy felnőtt ember bele feküdhessen. Használhatjuk az emberi testre téve és test körüli kirakás formájában is.

Alkalmazási területek

Itt is a bőség tárháza jelenik meg. Általános harmonizáló, feszültségoldó hatástól kezdve, tisztító, gyógyító hatásig, bőség- és más, pozitív energia megteremtését célzó hatás is ismeretes.

Használjuk bátran a kristályokat színük, formájuk és tulajdonságuk szerint, a kívánt hatás eléréséhez leginkább alkalmas formációba rendezéssel.

Néhány gyakori alkalmazási terület

  • Teremtés, manifesztáció
  • Nyugalom és védelem
  • Bőség és védelem
  • Védelem és tisztítás
  • Energetizálás
  • Általános jó közérzet
  • Bőség
  • Öröm és megfiatalodás

A szerzőről

Judy Hall Angliában élő képzett gyógyító és tanácsadó. Ebben a témában már 47 könyvet írt, amelyből a Kristálybiblia milliós példányszámban kelt el. 17 nyelven elérhetőek. Nagy örömünkre magyarul is több könyve beszerezhető.

Használati útmutató

Forgasd hát ezt a könyvet kíváncsiságod és belső megérzéseid szerint. Kívánom, hogy váljon kiváló kalauzoddá életed bizonyos területeinek harmonizálásában, megerősítésében.

Szeretettel,

Marianna

 

 

További aktualitásokról, programokról hírlevélben értesülhetsz:

Feliratkozás itt:
Tetszett ez az írás? Oszd meg ismerőseiddel!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Címkék:  

Hagyjon üzenetet!

Ezeket a HTMl tag-eket és attribútumokat használhatod: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Az időlimit lejárt, töltsd újra a CAPTCHA-t!